Pastrav in vin la cuptor

de nadea68 in Pastrav, 14 Iul 2013 | 19118 vizualizari

 

Fiind nascuta si crescuta pe malul Dunarii,pestele nu-mi lipsete din meniu.
Orice fel de peste il gatesc cu placere...Pentru azi am ales pastravul :)
O reteta dietetica fara multe grasimi.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi de marime medie
  • rozmarin
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in vin la cuptor:

Se curata si se spala pestele.

Inauntru se pune cate un ramurel de rozmarin,o felie de lamaie, sare si piper.

Se pun pastravii pe cate o foaie de aluminiu,se ung cu ulei si se adauga vinul.

Cu grija invelim bine pestele in foaia de aluminiu si lasam la cuptor la 200° cam 20 de minute.(depinde de marimea pestelui).

Se scoate pestele din cuptor si se serveste pe farfurie direct in foaie de aluminiu.

Poate fi acompaniat  cu salata.

TIPS-URI

1

 vinul alb poate fi inlocuit cu otet de mere iar lamaia cu portocala

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

laura_n 1

15.07.2013, 17:53

interesant, cred ca pot incerca si eu cu vin )

stefanvictor 1

17.07.2013, 12:57

Excelent, sunt sigur ca este o reteta deosebita. Pofta buna!

nadea68 1

17.07.2013, 19:33

stefanvictor e o reteta cu putine grasimi,sanatoasa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu arome mediteraneene